“COĞRAFYA HAYATTIR” BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

19.04.2024 Cuma günü “COĞRAFYA HAYATTIR” bilgi yarışmasında birinciliği paylaşan 12/A ve 12/D sınıfı öğrencilerimize ödüllerini verdik. Etkinlikte emeği geçenlere ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“COĞRAFYA HAYATTIR” BİLGİ YARIŞMASI

Okulumuzda Coğrafya Öğretmenimiz Muhammed Emin BIÇKI'nın hazırladığı Coğrafya Bilgi Yarışması gerçeklestirildi. Etkinligimizin amacı 12. Sınıflarımızı TYT ve AYT sınavlarına motivasyonlarını artırmak ve bilgilerini tazelemekti.

Yarışmamızın birinciliğini 12/D ve 12/A sınıfları paylaştı. kazanan sınıflarımızın yarışmacı ögrencilerini ve tüm yarışmacı öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.. önemli olan kazanmak değil etkinliğe katılıp yarışma heycanını yaşamaktır.

11. SINIFLAR ÖZELİNDE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

17-18.04.2024 Çarşamba ve Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Afet Farkındalık Eğitmeni Sayın Erdinç AYDIN tarafından 11. sınıflara “Afet Farkındalık Eğitimi’ verdik.Söz konusu eğitime öğretmenleriyle birlikte katılan öğrencilerimize ve eğitimi veren Biyoloji öğretmenimiz Sayın Erdinç AYDIN’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki yarışmalarda İstanbul'da bölge düzeyinde okulumuz adına katılan  öğrencilerimize  meslek dersleri öğretmenleri tarafından ödül  takdim edildi.

Bu vesileyle;

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden 12/D sınıfından Ali Çınar Çakır'a ödülünü Hasan Özgen hocamız,

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden 11/C sınıfından Abdüllfettah Berakat'a  ödülünü Büşra Çırak hocamız,

Genç Sada Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma  Yarışmasında okulumuzu temsil eden 12/D sınıfından Mikail Taha Köse'ye ödülünü İshak Alpar hocamız,

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuzu temsil eden ve bölge düzeyinde 3. olan  11/C sınıfından Muhammet Kattan'a ödülünü Abdülhamit Şeker hocamız verdiler.

Yarışmalara katılan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Nis

Ramazanın coşkusunu okulumuzda Karagöz'ün eğlenceli dünyasıyla kutluyoruz! Edebiyat öğretmenimiz İnci Bulut'un rehberliğinde hazırlanan Karagöz oyunu, öğrencilerimizin emeğiyle sahnelendi. Geleneksel Türk kültürünü yansıtan bu muhteşem oyun, izleyicilere keyili dakikalar yaşattı.

Nis

1 - 7 Nisan Ulusal Kanser Haftası kapsamında okulumuzda pano çalısması ve farkındalık yaratmak amacıyla video içerik gösterimi gerçekleştirilmiştir.

2024 yılı için, 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası teması olarak “Kanseri birlikte yenebiliriz!”, “Kanserden korunabiliriz.” belirlenmiş olup kanserle mücadelede okulumuz öğrencilerini bilinçlendirme çalışmaları düzenlenmiştir.

SİHADER-ORHANGAZİ BAHÇE İFTARI

Sultanbeyli İmam Hatipler Derneği (SİHADER) sponsorluğunda okulumuzdaki iftar yemeği okul idaremiz , öğretmenlerimiz, personellerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile aile sıcaklığında gerçekleşmiştir. Ramazan ayının paylaşma ruhuna uygun olarak ‘’Bir Lokma Bir Hurma’’ fehvasınca gerçekleşen  Orhangazi İftar Yemeğine  katılım sağlayan ve emek veren  idarecilerimize, öğretmenlerimize , personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

RAMAZAN BAYRAMIMIZI MİNİK MİNİK KUTLUYORUZ

Anaokulu öğrencilerimiz kucak dolusu sevgileriyle Ramazan Bayramınızı kutluyor. Nice hayırlı, güzel, bereketli ve huzurlu bayramlar diliyoruz.

BOCCE’DE BİZ DE VARIZ

Okul sporları BOCCE turnuvasında İlçe üçüncüsü olduk. 02.04.2024 Salı günü düzenlenen Okul Sporları BOCCE Turnuvasında üçüncülük madalyasını okulumuza kazandıran 11/D Fıratcan Taş’a

11/D Ummet Kandemir’e

12/B Yusuf Çiftçi’ye

11/B Yunus Tefiye’ye ve Beden Eğitimi öğretmenleri olan Sayın Ali Çelik’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

10-A SINIFININ İFTAR PROGRAMI

28.02.2024 Perşembe günü Okulumuzda, Orhangazi ailesinden 10A sınıfı öğretmeni Neziha KAYA’nın öğrencilerine düzenlemiş olduğu iftar yemeği buluşması gerçekleştirildi .

Birlik beraberlik duygularını , Ramazan ayının güzelliğini ,soframızda bereketini hissettiğimiz güzel bir akşam yaşadık. Sınıf rehber öğretmenimiz Sayın Neziha KAYA’ya ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ÜLKE GENELİ ORTAK SINAVIMIZI YAPTIK

2023-2024 eğitim öğretim yılı 9. sınıflar Türk Dili Edebiyatı 2. dönem 1. yazılı sınavımızı (açık uçlu) sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik. Sınav komisyonuna ve gözetmen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ANAOKULUMUZ KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLUYOR

Anaokulu öğrencilerimiz kütüphane haftasını yaptıkları etkinliklerle kutladılar. Öğretmenleri eşliğinde okulumuz kütüphanesini ziyaret eden minik afacanlar kitaplarla dost olmanın, onları hatırlamanın en güzel yolunun onları okumaktan geçeceğini bizlere hatırlattılar. Sayın Büşra Nur MUSULOĞLU ve Sayın Nezahat KÖYLÜ hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ÖĞRETMENİM HER ZAMAN BENİMLE

“Öğretmenim Benimle” projesi bağlamında Bir “Geleneksel Orhangazi Ramazan İftarı Etkinliği” daha coşku, heyecan, mutluluk ve bereketle sonlandı. İnşallah nice hayırlı güzel Ramazan yemeklerinde buluşmak dileğiyle. Etkinliğimize icabet eden okul müdürümüz Sayın Abdulkadir SEVER başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, vefakâr personelimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

GELENEKSEL RAMAZAN FUTBOL TURNUVASI

Her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de sportif aktivitelere fazlaca yer verdiğimiz etkinliklerimiz arasında yer alan Ramazan Futbol Turnuvasına rağbet oldukça yüksek seyrediyor. Tüm kademe ve sınıfların yer aldığı turnuvamıza katılıp destek veren değerli öğrencilerimize ve katkılarından dolayı Sayın Beden Eğitimi öğretmenimiz Ali Çelik’e, yardımcı hakemimiz Sayın Bahadır Ünal’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ANAOKULUMUZDA RAMAZAN HEYECANI

Geçtiğimiz yıl okulumuzda açtığımız Orhangazi Anaokulu öğrencilerimiz  bu Ramazanı da coşkuyla ve heyecanla karşıladılar. Birbirinden kıymetli şirin öğrencilerimize, Anaokulu öğretmenlerimiz Sayın Nezahat Köylü’ye, Sayın Büşra Nur Musuloğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.