Ekm

Stres Yönetimi Seminerimiz Gerçekleşti!

Okulumuz öğretmenlerine yönelik gerçekleşen stres yönetimi seminerinde, okul psikolojik danışmanımız Uğur Öztürk'ün sunumuyla stres kavramının tanımı, stres kaynaklarının neler olduğu, iş yaşamında stres kaynaklarının neler olduğu ve nasıl başa çıkılabileceği konularında fikir alışverişi yapıldı ve ayrıca stresle başa çıkma yolları örnekleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

Ekm

Öğrencilerimizin şiddet ve akran zorbalığı konularında farkındalıklarını artırmak amacıyla psikolojik danışman Uğur Öztürk tarafından Akran Zorbalığı semineri gerçekleştirilmiştir. Konferans salonunda gerçekleşen seminerimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımları sonucunda şiddet, zorbalık, zorbalık türleri, zorbalıkla mücadele konularında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Eyl

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilerimiz için TYT-AYT çalışma programı!

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için hem TYT hem de AYT sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında konulara göre hazırlanmış aylık çalışma programları görsellerde yer almaktadır.

Öğrencilerimize sınava hazırlık sürecinde desteğimiz devam edecek olup hedefleri ve hayalleri yolunda ilerleyen tüm Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz

Haz

Gelecek yıllarda ülkemizde hangi mesleklere ihtiyaç duyulacak? Bu yıl hangi mesleklerde açık var? İstihdam artışı beklenen meslekler neler? Eğitim seviyesine göre en çok ihtiyaç duyulan meslekler hangileri?

İşkur'un yapmış olduğu araştırma sonucunda işyerlerinin talep ettiği beceriler, ihtiyaç duyulan meslekler şu şekildedir: